• My Cart 0

    Du har ingen varer i handlekurven din.

  • 0
Kupongkode: SD18

Oppmerksomhet og omsorg

Produkt Outsourcing

Vi styrer og kategoriserer stort antall pålitelige produsenter basert på deres spesielle kvalifikasjoner. Vi bygger også separate profiler for hver leverandør vi jobber med, og scorer dem i henhold til standarder som: Positiv kommentar oppnådd, gjennomsnittlig ordreforløpstid osv. Dette nettstedet kjører en tidsskrift evaluering på eksisterende leverandørliste for å eliminere de fattige utførte leverandørene, behold bare de godt utførte og kundeorienterte produsentene.

Ordrebekreftelse

Som i klærindustrien er klærens størrelse og farge følsomme elementer, noe som kan ødelegge kundens shoppingopplevelse enkelt. For å bedre løse denne oddsen etablerte vi en ordrebekreftelsesenhet under kundeserviceavdelingen; Denne enheten er ansvarlig for å bekrefte hver detalj på bestillingen din.

Produktinspeksjon

Vi dobbeltsjekker produktet før leveransen ut, selv vi vet at våre produsenter er alle tillit verdige. Slik går det:

1. Produktet ditt vil bli produsert nøyaktig i henhold til tidsplanen som er arrangert av oss, og det produserte produktet overføres til vårt sentrum for å bli inspisert av en gruppe høyt opplærte inspektører ved ferdigstillelse.

2. En grunnleggende sjekk vil bli utført for å sikre at produktet er i samsvar med bestillingen, og vi fanget hvert detaljert krav angitt på bestillingen din.

3. Vår QC-team vil utføre en grundig inspeksjon for å sikre at produktkvaliteten oppfyller de internasjonale ISO-kvalitetsstandardene, noe som ikke oppfyller våre QC-standarder, vil bli returnert for erstatning.

4. For de produktene som overleves i vår QC, vil inspeksjonen bli sendt videre til pakkingsteamet.

Produktpakking

Vårt pakkingsteam vil ta godt vare på hvert element som overføres til dem for å unngå eventuell skade under pakningsprosessen. Våre pakkepersonaler vedtar mange nye måter å styrke de eksterne boksene på, slik at pakken blir mer lufttett, vanntett og trykkresistent. De synkroniserer også vår leveringsplan med de store kurirene som UPS, DHL, EMS, og med disse innsats, vi kan alltid få det bra å gå pakker sendt til Storbritannia ved tidligste fly tilgjengelig.

Pakke sporing

Kort tid etter at pakken er sendt ut, sender vårt logistikk senter og vårt system deg en e-post som inneholder sporingsnummeret ditt automatisk; du kan begynne å spore hvor pakken din kom med en gang Det betyr imidlertid ikke at vår plikt slutter her, siden ansvaret nå er skiftet tilbake til kundeserviceavdelingen, og vår kundeservicerepresentant er alltid der venter på din side til din pakke trygt ankommer døren din, viktigst, du er fornøyd med varen mottatt.

Nedenfor tar vi klær til illustrasjon, det betyr ikke nødvendigvis at vi bare vil spesialisere seg i klærindustrien. Har blitt sjokkert av produktet kommet til døråpningen din, som har super høy kvalitet eller perfekt passform? På vårt nettsted har vår kildegruppe alltid vært å grave og forfriske vår leverandørliste for å sikre at hver av grossister, forhandlere eller sluttbrukere kan ha de nyeste produktene til laveste pris.

Hvordan rengjør og bevare?

Om Rengjøring

Den best mulige måten å grundig rengjøre en brudekjole eller kjole før du lagrer den, er å ta på deg klesplagg til en høy kvalitet, profesjonell rengjøringsmiddel som spesialiserer seg på brudekjole og kjole. Men hvis kappen fortsatt er veldig ren med bare noen få små flekker, er det måter en person kan behandle eller spot-ren kjole hjemme.

1. Bestem hvilket stoff kjolen er laget av. Hvis plagget er silke, blonder eller en vintage kjoler, er det bedre å få det rengjort av en profesjonell.

2. Inspiser kjole grundig for å finne flekker, inkludert flekker fra svette, matvarer, væsker og sminke. Hvis kjolen er full lengde, vil hagen mest sannsynlig ha samlet smuss.

3. Bruk en hvit, tørr, absorberende klut til å forsiktig binde satten etter å ha brukt et passende rengjøringsvæske, som beskrevet i neste trinn. Før du påfører væske eller rengjøringsmiddel på en flekk, må du prøve det på en mindre synlig del av stoffet for å unngå misfarging av kjolen.

4. Påfør hydrogen for vin, svette og blod flekker. Hydrogenperoksid kan bleke stoffer, men ikke la det sitte på stoffet for lenge hvis kjolen er en annen farge enn hvit. For blekk flekker, bruk en lett spray av hårspray. For oljeholdige flekker som sminke eller mat, bruk et rensemiddel eller en blanding av såpe og vann.

5. Etter å ha blottet opp så mye av flekken som mulig, bruk noen dråper hvit eddik og blett igjen. Skyll deretter stoffområdet med vann, flekk igjen og la området tørke.

6. For å rengjøre et skittent hem, suge hemlinjen i noen timer i varmt vann blandet med vaskemiddel, vær forsiktig med å holde resten av kjolen ut av vannet. Med en tannbørste, gni forsiktig hemlinjen med sudsyvannet for å løsne alt smuss. Skyll grundig med vann.

7. Ikke heng en kjole på en henger for å tørke etter at den har blitt rengjort. Våt stoff er tungt, og kjolen kan strekke seg eller rive. I stedet legg kjole over et rent tørkestativ. Stativet skal være plastbelagt eller vinylbelagt, da splinter fra en tre man kan rive kjolen eller rusten fra et metall som man kan flekke kjolen på.

Om Bevaring

Hvis du tar så mye forsiktighet i å bevare kjole som du gjorde ved å velge den, kan det nytes som en familie arvestykke i generasjoner som kommer.

1. Lag posen din kjole kom inn, eller ta med en plastpose for å beskytte kjolen på vei til rengjøringen.

2. Spør rengjøreren din om en spesiell syrefri boks for å lagre kjole og pakke den i syrefritt papir. Du kan også henge kjole av bodice ved å sy stropper som er litt kortere enn kroppsdelen på taljen, legger på en polstret henger og innpakning i et rent hvitt bomullsark.

3. Oppbevar kjole på et temperert, tørt sted, uten direkte sollys.

4. Inspiser kjole på hvert jubileum for å sjekke om noen misfarvede områder eller ubesvarte flekker og å la kjole "puste".